Share/Save/Bookmark
 
سه شنبه ۱۵ تير ۱۳۸۹ ساعت ۰۹:۰۳
کد مطلب : 1636
 

رئيس اداره دامپزشكي آبادان:
روزانه بيش از 6 تن گوشت قرمز در آبادان توزيع مي‌شود
رئيس اداره دامپزشكي آبادان گفت: روزانه بيش از 6 تن گوشت قرمز در اين شهرستان توزيع مي‌شود.
مرجع : خبرگزاری فارس
 
روزانه بيش از 6 تن گوشت قرمز در آبادان توزيع مي‌شود
مصطفي كناركوهي دیروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در آبادان اظهار داشت: در آبادان يك كشتارگاه عرضه گوشت گرم فعاليت به صورت مستمر و روزانه فعال است.
وي افزود: در اين راستا و هر روز قبل از اينكه كشتار انجام شود مسئولان دامپزشكي دام‌ها را از نظر بيماري مشترك، بيماري انگلي و آبستني مورد آزمايش قرار داده و در صورت وجود كوچك‌ترين مشكلي در اين مورد از كشتار دام جلوگيري مي‌شود.
رئيس اداره دامپزشكي آبادان ادامه داد: بر اين اساس روزانه 120 تا 150 راس گوسفند و بز و 20 تا 30 راس گاو و گاوميش در سطح شهرستان كشتار مي‌شود كه در مجموه بيش از شش تن گوشت در بازار عرضه مي‌شود.
كناركوهي تصريح كرد: دام‌هاي كشتار شده معمولاً از شهرهاي همجوار يعني شادگان، اهواز، ماهشهر و هنديجان تهيه مي‌شود.
وي اضافه كرد: در آبادان گوشت وارداتي توزيع نمي‌شود و فقط گوشت گرم توسط واحدهاي صنفي عرضه مي‌شود.
رئيس اداره دامپزشكي آبادان خاطرنشان‌كرد: در زمينه تامين گوشت مورد نياز مردم در شهرستان هيچ مشكلي وجود ندارد و تنها مشكل در اين زمينه گراني قيمت گوشت قرمز است.
كناركوهي افزود: همچنين به‌منظور اطمينان از سلامت گوشت عرضه شده در سطح واحدهاي صنفي شهرستان حداقل در ماه چهار بار بازرسي از واحدهاي مختلف عرضه گوشت قرمز انجام مي‌شود.
وي در مورد وضعيت توزيع و عرضه گوشت سفيد نيز گفت: چند سالي است كه كشتارگاه مرغ و طيور آبادان به دليل ورشكستي مالك آن تعطيل شده است.
رئيس اداره دامپزشكي آبادان ادامه داد: بر اين اساس گوشت سفيد مورد نياز به صورت روزانه و از شهرهاي اهواز، دزفول، اهواز و رامهرمز تهيه مي‌شود.
كناركوهي تصريح كرد: هم‌اكنون چهار عامل توزيع گوشت سفيد در شهرستان فعال هستند كه روزانه و به‌طور ميانگين شش تن گوشت مورد نياز را تامين مي‌كنند.
كناركوهي اضافه كرد: در زمينه تامين گوشت سفيد نيز با وجود نبود كشتارگاه در سطح شهرستان هيچ مشكلي در خصوص تامين گوشت مورد نياز مردم وجود ندارد.
وي در پايان خاطرنشان‌كرد: تمام گوشت‌هاي سفيد وارده از شهرهاي مختلف به آبادان قبل از توزيع مورد بازرسي دقيق قرار گرفته و سپس اجازه عرضه آن صادر مي‌شود.