Share/Save/Bookmark
 
سه شنبه ۱۴ دی ۱۳۸۹ ساعت ۱۲:۰۵
کد مطلب : 3661
 

وحشت از "دي‌اكسين" هزار دامداري آلماني را به تعطيلي كشاند
بيش از هزار دامداري در آلمان در اقدام احتياطي و به‌دنبال نگراني نسبت به وجود ماده سمي دي اكسين در غذاي دامي، به طور موقت از توليد منع شدند.
مرجع : خبرگزاری ايسنا
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مقامات وزارت كشاورزي آلمان اعلام كردند حدود هزار كارخانه در ايالت شمال غربي ساكسوني با اين مشكل روبرو شده‌اند.

تصور مي‌رود اين كارخانه‌ها غذاي دامي آلوده به دي اكسين را از مركزي در ايالت شمالي اشلسويگ-هولشتاين خريداري كرده‌اند كه ظاهرا آن هم به نوبه خود اين محصولات را از واسطه‌اي در هلند خريداري كرده است.

دي اكسين كه از سوختن زباله‌ها و فعاليت‌هاي صنعتي حاصل مي‌شود، مي‌تواند مجموعه بيماري‌هايي مانند سرطان و سقط جنين را در انسان موجب شود.

هفته گذشته سطح دي اكسين يافته شده در تخم مرغها و گوشت جوجه در ايالت شمالي نورت راين وست فاليا افزايش يافت.