Share/Save/Bookmark
۱ نظر
 
دوشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۹۳ ساعت ۰۹:۲۵
کد مطلب : 9169
 

12هزار عدد تخم مرغ محلی بین روستاییان هرمزگان توزیع شد
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: 12 هزار عدد تخم مرغ ( مرغ بومی اصلاح شده) نطفه دارطی یکسال گذشته بین روستاییان این استان توزیع شده است.
مرجع : خبرگزاری ايرنا
 
12هزار عدد تخم مرغ محلی بین روستاییان هرمزگان توزیع شد
ابراهیم طغرلی یکشنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا اهدف از توزیع این تعداد تخم مرغ بومی را در بین خانوارهای روستایی این استان تولید مرغ های اصلاح شده با قدرت تخم گذاری بالا ذکر کرد.

وی اضافه کرد: هم زمان با همکاری بسیج سازندگی هرمزگان یکهزارو 500 قطعه مرغ تخم گذار نیز بین تعدادی از خانوارهای روستایی زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) بندر خمیر از توابع این استان توزیع شد.

وی اظهار کرد: بمنظور اقتصادی بودن طرح به هر خانوار روستایی بطور متوسط بین 50 تا 100 قطعه مرغ بومی تخم گذار اصلاح شده تحویل می شود.

به گفته طغرلی نگهداری و پرورش مرغ های بومی، به دلیل نیاز نداشتن به امکانات و تجهیزات و همچنین مقاومت بیشتر و سازگاری با اقلیم ، آسان تر و اقتصادی تر ازپرورش مرغ های صنعتی است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان یادآور شد: کلیه مرغ ها و تخم مرغ های توزیع شده بین روستاییان در مرکز اصلاح نژاد مرغ بومی و تولید و پرورش جوجه این استان تولید می شود.

این مقام مسوول در سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان از دیگر مزایای این طرح درروستاها به تامین بخشی از نیازهای پروتئینی خانواده ها، کسب درآمد وایجاد اشتغال برای زنان روستایی نام برد.

وی از تولید مرغ بومی از سوی روستاییان بعنوان یکی از شاخه های اقتصاد مقاومتی نام برد و گفت: با اجرای این طرح ( با کمک بسیج سازندگی) وابستگی خانواده های روستایی به خرید مرغ و تخم مرغ از شهر قطع می شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان یادآورشد: برای احداث محل نگهداری مرغ های بومی به خانوارهای روستایی متقاضی وام بانکی پرداخت می شود.

وی اضافه کرد: طبق تفاهم نامه منعقده بین وزارت جهاد کشاورزی و سازمان بسیج سازندگی، کارشناسان بسیج سازندگی محل پرورش و تکثیر جوجه های تحویلی به روستاییان را از نظر میزان نور، تهویه و دیگر مسایل فنی مورد بررسی قرار داده و پس از تایید بر اساس نوع و ظرفیت طرح به متقاضی بین 20تا 300 میلیون ریال تسهیلات پرداخت می کنند.

ˈبا توزیع 50تا100 قطعه مرغ بومی تخم گذار بین هر خانوار روستایی یک واحد تولیدی کوچک به وجود می آید که مدیریت آن نیازی به فن آوری خاصی ندارد.

این درحالی است که زنان و دختران روستایی به عنوان یک نیروی کار مناسب می توانند مدیریت و نگهداری از یک گله کوچک مرغ را که درآمد حاصل از آن در اقتصاد خانوار روستایی اهمیت زیادی دارد برعهده گیرند.
 

فرهاد
۱۳۹۵-۰۹-۱۹ ۰۰:۵۳:۵۵
سلام میخواستم 200 نیمچه مرع تخخمگذار تهیه کنم میشه راهنماییم کنید

___________________________________________
پاسخ:
به شرکت مرغک مراجعه کنید