Share/Save/Bookmark
 
يکشنبه ۱۱ دی ۱۳۹۰ ساعت ۱۱:۱۵
کد مطلب : 5602
 

زنگ های خطر به صدا در آمد
مرگ اولین مورد ابتلا به آنفلونزای مرغی در چین
مقامات بهداشتی چین از مرگ اولین مورد ابتلا به آنفلونزای مرغی در استان شن ژن این کشور خبر داده اند.
 
مرگ اولین مورد ابتلا به آنفلونزای مرغی در چین
به گزارش سرویس علمی فناوری جام نیوز، آزمایش های انجام شده بر روی این مرد 39ساله که به دلیل ابتلا به ذات الریه در بیمارستان بستری بود، وجود ویروس H5N1 را که به آنفلونزای مرغی مرتبط است، تایید کرد.
هفته گذشته در پی تشخیص بیماری آنفلوانزای مرغی در حداقل یک مرغ در هنگ کنگ، دولت این کشور نسبت به شیوع این بیماری هشدار داد.
پس از آن که مرگ سه پرنده به دلیل آلودگی به ویروس H5N1 تائید شد، مقامات هنگ کنگ دستور دادند تا 17 هزار قطعه مرغ معدوم شود.
مقامات هنگ کنگ همچنین واردات طیور از خارج را به مدت سه هفته ممنوع اعلام کردند تا مشخص شود که آیا منشاء این بیماری، طیور وارداتی بوده و یا در مرغداری های محلی بروز کرده است.
وزیر بهداشت چین به مقامات بهداشتی هنگ کنگ گفته است که فرد مبتلا به آنفلونزای مرغی نه تنها تماسی با ماکیان نداشته، بلکه اخیرا به مسافرت هم نرفته بود.
در نوامبر سال 2010 هم یک زن 59 ساله هنگ کنگی به دلیل ابتلا به آنفلونزای مرغی در قرنطینه قرار گرفت، اما این زن توانست از این بیماری جان سالم بدر ببرد.
به گزارش بی بی سی، آنفلونزای مرغی یک بیماری مشترک بین انسان و دام است و چند سال پیش اپیدمی آن ظاهرا از خاور دور آغاز شد، به شماری از کشورهای جهان سرایت کرد و نابودی هزاران قطعه طیور و مرگ دهها نفر را به دنبال آورد.
هر چند ویروس این بیماری از سال 2006 که جهان شاهد شیوع گسترده این نوع آنفلونزا بود، در بیش از 63 کشور از بین رفته است، اما از آن زمان این ویروس در کشورهای بنگلادش، چین، مصر، هند، اندونزی، و ویتنام همچنان باقی ماند.
در همین حال سازمان بهداشت جهانی نسبت به شیوه تحقیقات انجام شده بر روی این ویروس که در صورت انتقال به انسان می تواند مهلک باشد، ابراز نگرانی کرده است.
پژوهشگران هلندی و آمریکایی هفته گذشته اعلام کردند شیوه هایی را که این ویروس می تواند جهش پیدا کند و راحت تر بین انسان و سایر پستانداران شیوع یابد، کشف کرده اند.