Share/Save/Bookmark
 
پنجشنبه ۲ شهريور ۱۳۹۱ ساعت ۲۱:۵۶
کد مطلب : 6565
 

5 تن گوشت مرغ منجمد در شهرری توزیع شد
خبرگزاری فارس: پنج تن گوشت مرغ منجمد وارداتی با قیمت هر کیلوگرم 44 هزار ریال در شهرستان ری توزیع شد.
مرجع : خبرگزاری فارس
 
5 تن گوشت مرغ منجمد در شهرری توزیع شد
به گزارش خبرگزاری فارس از جنوب استان تهران به‌ نقل ‌از روابط عمومی اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان ری، عبدالله طهماسبی با بیان اینکه توزیع گوشت مرغ به دنبال سیاست‌های دولت در راستای تثبیت و تنظیم بازار مصرف عموم می‌باشد، اظهار کرد: این میزان کالا در پنج منطقه 24 متری، آرد ایران، 13 آبان، امین‌آباد و قیامدشت توزیع شد.

مسئول بازرگانی داخلی اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان ری افزود: هفته گذشته نیز پنج تن گوشت قرمز وارداتی منجمد به قیمت مصوب هر کیلوگرم 88 هزار ریال در شهرستان توزیع شد.

وی در ارتباط با برگزاری نمایشگاه پائیزه گفت: امسال نیز مانند سال‌های گذشته به جهت نزدیک شدن به زمان بازگشایی مدارس، نمایشگاه فروش پائیزه قرار است که در شهرری برپا شود و چنانچه شهرداری مجوز لازم را برای این امر صادر کند از تاریخ بیستم تا سی یکم شهریور نمایشگاه برپا می‌شود.

طهماسبی در ارتباط با مکان برپایی نمایشگاه ادامه داد: برای این امر سه نقطه از شهرری به شهرداری پیشنهاد شده که در صورت موافقت و ارائه مجوز، از هفته آینده نسبت به ثبت نام از شرکت‌های تعاونی و صنوف شهرستان جهت ارائه محصولات و کالاهای آنان در نمایشگاه پائیزه، اقدام می‌شود.