Share/Save/Bookmark
 
دوشنبه ۱۶ فروردين ۱۳۸۹ ساعت ۰۹:۰۹
کد مطلب : 478
 

طي تعطيلات نوروز؛
بازرگاني همدان بيش از 2 هزار تن مواد غذايي براي تنظيم بازار توزيع كرد
رئيس سازمان بازرگاني استان همدان گفت: بازرگاني همدان در تعطيلات براي تنظيم بازار، توسط خودروهاي سيار و همچنين در كمپ‌هاي استقرار مسافران، 2 هزار و 226 تن گوشت مرغ و گوشت قرمز، برنج، روغن و قند شكر در سطح استان توزيع كرد.
مرجع : خبرگزاری فارس
 
بازرگاني همدان بيش از 2 هزار تن مواد غذايي براي تنظيم بازار توزيع كرد
محمدمهدي فرشچي در گفتگو با خبرنگار فارس در همدان در مورد اقدامات انجام شده از سوي بازرگاني در ايام تعطيلات نوروز اظهار داشت: سازمان بازرگاني استان بنا به مأموريت‌ها و وظايف ذاتي خود در تهيه و تأمين كالاهاي اساسي مردم و بر اساس سياست‌ها و رويكردهاي چند سال گذشته در تنظيم بازار كالا، همزمان با فرا رسيدن ايام پاياني سال با مكانيزم‌هاي گوناگوني تلاش فراواني را براي ايجاد آرامش رواني در جامعه و تنظيم چرخه عرضه و تقاضا كرد.
وي گفت: بخشي از اين اقدامات شامل ورود در عرصه خريد و توزيع كالا با بهره‌برداري از سيستم يارانه‌هاي دولتي مانند خريد، توزيع و نظارت در عرضه كالاهايي نظير ميوه و مركبات٬ روغن٬ قند و شكر٬ برنج، مرغ٬ گوشت قرمز و... بوده است.
رئيس سازمان بازرگاني استان همدان افزود: ساماندهي و مديريت بخش عرضه و توزيع كالاهاي اساسي مردمي كه مديريت برگزاري نمايشگاه‌هاي عرضه مستقيم كالا با در نظر گرفتن تنوع كالايي، كيفيت بالا و قيمت مناسب با مشاركت واحدهاي توليدي و توزيعي در سطح استان از ديگر اين اقدامات محسوب مي‌شود.
وي اضافه كرد: سازمان بازرگاني استان در ايام پاياني سال و ايام نوروز با در نظر گرفتن تعداد 80 غرفه در سطح شهر به صورت ثابت، نصب چادر در بلوارها و مسيرهاي پرتردد شهر اقدام به توزيع سيب درختي به ميزان 600 تن و پرتقال تامسون به ميزان هزار و 400 تن كرد كه با توجه به بالا بودن كيفيت و قيمت مناسب ميوه‌ها مورد استقبال بيش از حد مردم قرار گرفت.
فرشچي ابراز داشت: همچنين براي تنظيم بازار مواد پروتئيني توسط خودروهاي سيار و همچنين در كمپ‌هاي استقرار مسافران بيش از 800 تن گوشت مرغ و گوشت قرمز در سطح استان توزيع شد.
وي خاطرنشان كرد: سازمان بازرگاني استان همدان همچنين در اين ايام به توزيع بيش از 800 تن برنج٬ 400 تن روغن و 260 تن قند و شكر در سطح استان پرداخت.
رئيس سازمان بازرگاني استان همدان در پايان خاطرنشان كرد: از ديگر اقدامات صورت گرفته براي رفاه حال شهروندان و همچنين مسافران نوروزي سازمان بازرگاني استان در ايام نوروز به صورت كشيك فعال بود و معاونان و كاركنان سازمان بر حسب تقسيم‌بندي انجام شده در تمام روزها در سازمان حضور داشته و پاسخگوي مسائل بوده‌اند.