Share/Save/Bookmark
 
پنجشنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۸۹ ساعت ۰۹:۳۰
کد مطلب : 692
 

مديركل دامپزشكي آذربايجان شرقي:
«بروسلوز» در كشور ريشه‌كن مي‌شود
مدير‌كل دامپزشكي آذربايجان شرقي گفت: امكان ريشه‌كني بيماري «بروسلوز» در كشور با تغيير نگرش و تغيير در برنامه‌ريزي‌ها وجود دارد.
مرجع : خبرگزاری فارس
 
«بروسلوز» در كشور ريشه‌كن مي‌شود
بهراد زنديه امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در تبريز به تشريح برنامه‌هاي اين اداره كل در مبارزه با بيماري‌هاي مشترك انسان و دام پرداخت.
وي با بيان اينكه بيماري‌هاي مشترك دام و انسان يكي ار مسائل مهم در عرصه سلامت عمومي جامعه است، تصريح كرد: بيماري «بروسلوز» يا همان «تب مالت» با وجود اهميت بسيار و نيز واكسيناسيون گسترده در كشور ريشه‌كن نشده كه اين امر مربوط به نوع اجراي برنامه پيشگيري و واكسيناسيون بوده است.
وي با بيان اينكه طرح ريشه‌كني «بروسلوز» به صورت جدي پيگيري مي‌شود، تصريح كرد: امكان ريشه‌كني بيماري بروسلوز در كشور با تغيير نگرش و تغيير در برنامه‌ريزي‌ها وجود دارد.
مدير‌كل دامپزشكي آذربايجان شرقي گفت: در طي چند سال آينده با اصلاح اجراي طرح ريشه‌كني به صورت ساختاري و تغييرات اساسي در بحث واكسيناسيون دام و پيشگيري، شاهد ريشه‌كني اين بيماري خواهيم بود.
وي با بيان اينكه تغيير مديريت در
” طرح ريشه‌كني «بروسلوز» به صورت جدي پيگيري مي‌شود “
دامپزشكي استان خللي در برنامه‌هاي اين سازمان ايجاد نكرده، تاكيد كرد: با توجه به اينكه برنامه‌هاي اين سازمان تخصصي بوده و برنامه‌ريزي شده است، به همين دليل با تغيير مسئولان برنامه‌ها تغيير چنداني نمي‌كند و مدير‌كل دامپزشكي به عنوان يك تداركاتچي در خدمت پيشبرد اهداف سازمان و متخصصان و دامپزشكان است.
مدير‌كل دامپزشكي آذربايجان شرقي با اشاره به عملكرد مطلوب اين سازمان در سطح كشور تاكيد كرد: در طي چند ماه گذشته در هفت بخش رتبه اول كشوري را به دست آورده‌ايم.
وي از برگزاري جلسات و نشست‌هاي تخصصي مديريت اين سازمان با اساتيد و اعضاي هيئت علمي دانشگاه‌هاي استان خبر داد و افزود: در طي سلسله نشست‌هايي كه با اساتيد دانشگاه‌هاي تبريز و آزاد اسلامي برگزار شد، نتايج جالب توجهي در عرصه علمي و تحقيقاتي به دست آمد.
مدير كل دامپزشكي آذربايجان شرقي، نزديكي و همراهي بخش علمي و اجرايي دامپزشكي را مفيد و كارآمد دانست و تاكيد كرد: سازمان دامپزشكي آماده دريافت نظريات كارشناسي اساتيد، اعضاي هيئت علمي و دانشجويان دامپزشكي است.