Share/Save/Bookmark
 
شنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۸۹ ساعت ۰۸:۴۳
کد مطلب : 782
 

مديركل دامپزشكي استان همدان:
تب برفكي وارد استان همدان شده است
مديركل دامپزشكي استان همدان گفت: تب برفكي به استان همدان وارد شده اما كانون‌هاي آلوده آن تحت كنترل است.
مرجع : خبرگزاری فارس
 
تب برفكي وارد استان همدان شده است
احمد كريمي‌مخصوص در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ملاير با اشاره به شيوع تب برفكي در برخي استان‌هاي كشور اظهار داشت: اين بيماري به استان همدان وارد شده است و البته كانون‌هاي آلوده آن تحت كنترل است.
وي با اشاره به اينكه تا روز گذشته 146 گوسفند و پنج گاو به اين بيماري آلوده شده‌اند، افزود: همزمان با شيوع اين بيماري شبكه دامپزشكي استان همدان با اطلاع‌رساني و برگزاري جلسات براي دامداران در حال مبارزه و كنترل اين بيماري است.
مدير شبكه دامپزشكي استان همدان تصريح كرد: به هرحال مراتب كنترل تشديد شده و با نمونه‌برداري‌هاي انجام شده در حال مايه‌كوبي روستاهاي اطراف هستيم.
وي اضافه كرد: هم‌اكنون مايه‌كوبي در استان همدان در حال انجام است و اميدواريم بتوانيم تا يك ماه آينده مايه‌كوبي
همزمان با شيوع اين بيماري شبكه دامپزشكي استان همدان با اطلاع‌رساني و برگزاري جلسات براي دامداران در حال مبارزه و كنترل اين بيماري است
را در استان همدان به اتمام برسانيم.
كريمي‌مخصوص در توصيه به دامداران در مورد شيوع تب برفكي بيان داشت: از دامداران تقاضا داريم از تردد غير ضروري دام‌ها جلوگيري كنند و در صورت ضرورت به دامپزشكي مراجعه و مجوز بگيرند، همچنين رعايت مسائل بهداشتي، ضد عفوني محوطه دامداري، جلوگيري از ورود غير ضروري افراد ديگر و همكاري با دامپزشكان براي مايه‌كوبي دام‌ها را براي جلوگيري از تلف‌شدن دام‌ها جدي بگيرند.
وي ادامه داد: اگر علائمي از قبيل زخم روي زبان حيوان و بين سم و پاهاي حيوان مشاهده شد، مي‌تواند نشانه ابتلا به تب برفكي باشد و در اين صورت دامدار بايد حيوان را از بقيه جدا كرده و مراتب را سريعاً به شبكه دامپزشكي شهرستان يا استان اطلاع دهد.
مديركل دامپزشكي استان همدان عملكرد شبكه دامپزشكي ملاير را در سال گذشته در همه زمينه‌ها مثبت ارزيابي و خاطرنشان كرد: در سال همت مضاعف برنامه‌هاي ما نيز چند برابر سال‌هاي قبل تشديد مي‌شود و در افزايش پوشش بهداشتي و كنترل مواد و مواردي كه به اين شبكه مربوط مي‌شود، همه تلاش خود را به كار مي‌گيريم.