Share/Save/Bookmark
 
سه شنبه ۱۸ آبان ۱۳۸۹ ساعت ۰۹:۱۱
کد مطلب : 3141
 

همزمان با عيد قربان؛
نظارت بهداشتي دام در فردوس اجرا مي‌شود
رئيس شبكه دامپزشكي فردوس گفت: بازرسي و نظارت بهداشتي دام در روز عيد قربان در فردوس اجرا مي‌شود.
مرجع : خبرگزاری فارس
 
نظارت بهداشتي دام در فردوس اجرا مي‌شود
جواد اسماعيلي امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در فردوس افزود: به منظور نظارت بر بهداشت عمومي و جلوگيري از اشاعه بيماري‌هاي مشترك بين انسان و دام، امسال نيز همچون سال‌هاي گذشته بازرسي‌ها و نظارت‌هاي بهداشتي دام در روز عيد قربان انجام مي‌شود.
وي اظهار داشت: با فرارسيدن ماه ذي‌الحجه و عيد سعيد قربان، به استناد تبصره دو ماده دو آيين بازرسي و معاينه بهداشتي گوشت در كشتارگاه‌هاي كشور، با دستگاه‌هاي اجرايي هماهنگي‌هاي لازم انجام شده است.
رئيس شبكه دامپزشكي شهرستان فردوس اقدامات سازمان دامپزشكي را در راستاي حفظ سلامت مصرف‌كنندگان گوشت‌هاي قرباني و تأمين بهداشت عمومي دانست و گفت: پرسنل فني دامپزشكي به همراه مسئول دفتر نمايندگي ولي فقيه و ناظران شرعي از ساعت شش صبح روز عيد قربان تا ساعت 13 در قالب اكيپ‌هاي ثابت و سيار، خدمات بهداشتي، شرعي و بازرسي قبل و بعد از كشتار را به صورت رايگان ارائه مي‌دهند.
اسماعيلي با اشاره به وجود بيش از 832 عامل بيماري‌زا مشترك بين انسان و دام از شهروندان خواست از كشتار دام در معابر و منازل در روز عيد قربان و ساير ايام خودداري كنند و اجر كار خداپسندانه خود را با ايجاد مخاطرات بهداشتي براي همشهريان مخدوش نكنند.
وي با اشاره به افزايش گزارش موارد انساني ابتلا به بيماري كشنده تب كريمه كنگو در شش ماه ابتداي سال جاري كه از دام به انسان منتقل مي‌شود به شهروندان توصيه كرد: مصرف گوشت دام‌هاي قرباني پس از طي جمود نعشي در شرايط سرد و دماي يخچال به مدت حداقل 24 ساعت انجام شود.