معاون بهبود تولیدات دامی جهاد كشاورزی:

مرغداری های استان البرز با مشكل انباشت تخم مرغ مواجه هستند

خبرگزاری ايرنا , 29 فروردين 1391 ساعت 8:34

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد كشاورزی استان البرز گفت: واحدهای مرغ تخم گذار این استان با توجه به قرارگرفتن در اوج تولید، با انباشت تولیدات مواجه هستند.


'مسعود كریمی' روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود:به دنبال افزایش قیمت تخم مرغ در اواخر سال گذشته، واحدهای مرغ تخم گذار در استان البرز سطح تولید خود را برای كاهش قیمت ها افزایش دادند.

وی اظهار داشت: اینك بخش عمده این تولیدات روی دست واحدهای مرغداری استان مانده و آنها را دچار ضرر كرده است.

وی گفت: ازسوی دیگر گرانی خوراك طیور همچون ذرت و سویا كه حدود 80 درصد آنها وارداتی است بر مشكلات مرغداران استان افزوده است.

كریمی با اشاره به كم شدن مصرف تخم مرغ در فصل گرما افزود: هم اكنون در كشور 20 درصد مازاد بر مصرف تخم مرغ داریم كه صادرات این محصول مهمترین راه برای حمایت از واحدهای مرغداری است.

وی ادامه داد: سالانه 80 هزار تن تخم مرغ معادل 12 درصد تخم مرغ كشور در استان البرز تولید می شود.

وی یادآور شد: همزمانی تولید واحدهای مرغداری كشور سبب افزایش عرضه و كاهش قیمت شده است.

هم اكنون در استان البرز حدود 90 واحد مرغ تخم گذار با هشت میلیون قطعه مرغ فعال هستند.


کد مطلب: 5866

آدرس مطلب: http://infopoultry.net/vdcg.39nrak973pr4a.html

موسسه اطلاعات مرغداری
  http://infopoultry.net