
سخنگوي وزارت بازرگاني:
امضاي دو تفاهمنامه براي عرضه مرغ 2500 توماني
خبرگزاری فارس , 12 اسفند 1388 ساعت 9:27
سخنگوي وزارت بازرگاني از امضاي دو تفاهم نامه براي عرضه مرغ 2500 توماني به مدت سه ماه خبر داد.
عليرضا شجاعي در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس در خصوص اقدامات وزارت بازرگاني براي كنترل قيمت مرغ گفت: وزارت بازرگاني با اتحاديه تعاوني كشاورزي و مرغداران گوشتي ايران و اتحاديه سراسري شركت هاي تعاوني مرغ گوشتي ايران كه بزرگترين توليد كنندگان مرغ كشور هستند قرارداد بسته تا مرغ مورد نياز مردم را به مدت سه ماه به قيمت 2500 تومان به دست مصرف كننده برساند.
وي افزود: اتحاديه تعاوني كشاورزي و مرغداران گوشتي ايران متعهد شده ماهانه 50 هزار تن و اتحاديه سراسري شركت هاي تعاوني مرغ گوشتي ايران متعهد شده تا روزانه 850 تن مرغ توزيع كنند.
سخنگوي وزارت بازرگاني گفت: در اين تفاهمنامه سعي شده تا توليد كننده ضربه نخورد و بتواند به صورت منظم جوجه ريزي كرده و مصرف كننده هم به يك ثبات قيمتي برسد.
به گزارش فارس، وزارت بازرگاني و شوراي اصناف چندي پيش اعلام كرده بودند كه روزانه 200 تن مرغ در تهران به قيمت 2450 تومان توزيع مي شود كه تا امروز به اين وعده عمل نشده و قيمت هر كيلوگرم از 3 هزار تومان عبور كرده است.
کد مطلب: 217
آدرس مطلب: http://infopoultry.net/vdcd250x6yt0f.a2y.html